[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Forums » Fk -Tīnūži » FK - Tīnūži » Macron Vasaras Kauss 2011
Macron Vasaras Kauss 2011
Janis11Дата: Trešdiena, 06.04.2011, 23:40 | Сообщение # 1
Super
Группа: Administracija
Сообщений: 6
Статус: Offline
Turpinot veiksmīgi iesākto ziemas turnīra organizēšanu, sporta zīmola “MACRON” oficiālais pārstāvis Baltijas valstīs, SIA “Sportour” arī vasarā organizēs minifutbola turnīru “Macron Vasaras Kauss 2011”. Turnīrā piedalīsies minimums 12 komandas,maksimums 16 komandas, kuras aizvadīs viena apļa turnīru, izspēlējot ar katru pretinieku vienu spēli. Vietu secība turnīrā tiks noteikta pēc apļa turnīra aizvadīšanas.
Turnīrs norisināsies no š.g. 23.maija līdz augusta beigām. Spēles notiks Arkādija futbola laukumā ar mākslīgo segumu, kur mājas spēles aizvada 1.līgas klubs “Metta/LU”. Laukums atrodas pie Uzvaras parka. Spēles tiks aizvadītas pirmdienu un ceturdienu vakaros.
Visa informācija tiks publicēta http://www.turniri.lv Spēles tiesās Latvijas Futbola federācijas (LFF) licencēti tiesneši, tādā veidā garantējot godīgu un taisnīgu spēles principu īstenošanu laukumā.
Turnīra pirmajām trim vietām vērtīgas balvas no turnīra sponsoriem un atbalstītājiem, kā arī medaļas un kauss. Tāpat tiks apbalvots turnīra rezultatīvākais spēlētājs un turnīra simboliskā izlase.
Turnīrā varēs piedalīties maksimums 16 komandas, tādēļ aicinām dalībniekus pieteikties laicīgi.
Komandu iemaksas sedz organizatoriskos izdevumus: laukuma nomu, tiesnešu darba apmaksu, balvu fondu un informatīvā atbalsta nodrošināšanu. Norēķinoties par dalību turnīrā līdz:
1.Dalības maksu samaksājot līdz 1. maijam 380,00 ls ieskaitot PVN
2.Dalības maksu samaksājot līdz 17. maijam 420,00 ls ieskaitot PVN
3.Komandām, kuras turnīrā piedalīsies Macron firmas formās, dalības maksa tikai 340,00 lsieskaitot PVN
4.Dalības maksa rēķināta uz 14-16 komandām. Ja turnīram pieteiksies 12  komandas, tad dalības maksa turnīrā tiks samazināta par 10% un tiks komandām atmaksāta.
Ja pieteiksies lielāks skaits komandu, priekšroka tiek dota komandām, kuras piedalījās ziemas turnīrā “AFK/MACRON kauss 2010./2011.”
Visa informācija par turnīru tiks publicēta http://www.turniri.lv mājas lapā http://www.turniri.lv/macron2011
Sekojiet informācijai!
Informāciju par turnīru iespējams saņemt rakstot e-pastu: macroncup@gmail.com vai zvanot 26423130 - Andris
 
Forums » Fk -Tīnūži » FK - Tīnūži » Macron Vasaras Kauss 2011
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana: